Klaar voor de koude dagen in bleek beige

Gepost op 26.09.23

En deze winter gaan we stijlvol in met bleek beige. Met deze klassieker gaan we terug naar de basis, maar daarom zal je zeker niet minder stralen. Wel integendeel, deze beige toppers geven je outfit meteen een chique uitstraling. De perfecte compagnons voor elke gelegenheid dus.

Hierbij stellen we graag enkele niet te missen modetoppers aan je voor. Te beginnen met de lange semi-cuissarde laarzen in een prachtige daim uitvoering van Fratelli Rosana. Deze uiterst stijlvolle laarzen zijn een absolute must-have deze winter. Voorzien van een makkelijke platte zool zijn ze bovendien uiterst comfortabel. Daarnaast zijn ook de pumps van Peter Kaiser onmisbaar voor je garderobe. Het merk staat gekend voor zijn fantastische pasvorm, zodat jij op elke feestelijke gelegenheid tot het einde blijft schitteren.

Deze twee zachtbeige toppertjes worden vergezeld van een handtas van Plinio Visona in grainé leder. Het gedroomde item om je chique outfit mee af te werken en perfect voor elke vrouw die stijlvol door het leven gaat! Bij Caselli vind je steeds de nieuwste collectie van dit prachtige Italiaanse handtassenmerk. Elke Plinio Visona handtas is handgemaakt en stralen pure kwaliteit uit. Kom er dus ook jouw favoriete exemplaar uitkiezen en kom de liefde voor de gesofisticeerde Italiaanse mode met ons delen.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen