Bordeaux bruin om de herfst te omhelzen

Gepost op 26.09.23

Deze herfst gaan we voor bordeaux bruin. Deze warme bruine kleur geeft je outfit meteen een prachtige herfstlook. Combineer deze mooie exemplaren met een outfit in dezelfde kleur en ga voor een chique ton sur ton look. Dat jij er stijlvol zal uitzien, dat is een feit.

Met het Italiaanse luxe merk Luca Grossi ga je graag mee met deze stijlvolle trend. Kom dus ook deze mooie lederen mocassin in warm bordeaux bruin ontdekken. Deze heerlijke schoen is niet alleen heel verfijnd en vrouwelijk, maar zit ook nog eens heerlijk aan de voet. Zo kan jij de hele dag lang stijlvol verschijnen op elke gelegenheid. Deze klassieke schoenen zijn afgewerkt met een fijn goudkleurig riempje voor een heel eigentijdse look.

Maar ook onze Spaanse merken slaan deze weg mee in. Zo mag deze comfortabele hakmocassin in soepele bordeaux kreuklak van het Spaanse merk Unisa niet in je schoenencollectie ontbreken. Meer op zoek naar een warmer exemplaar? Dan biedt deze bordeaux daim laars van de Milanese fabrikant Fratelli Rosana vast wat je zoekt. Voorzien van een platte zool en een uitstekend loopcomfort, en toch op en top vrouwelijk!

 

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen