Fris en fruitig met onze Cervone damesschoenen

Gepost op 23.03.23

Het Italiaanse schoenenmerk Cervone brengt de zon aan je voeten. Met frisse limone kleurlak zorgen deze Cervone damesschoenen voor een instant zomergevoel. Maar naast een trendy zomerlook, kan je bij Cervone ook rekenen op maximaal comfort en een ultra licht gevoel aan je voeten.

Ervaar het comfort van Cervone damesschoenen

Het schoenenmerk staat reeds jarenlang gekend voor zijn mooie elegante damesschoenen van hoogkwalitatief leder. Met een leuk paar Cervone schoenen aan, staat elke dame stevig in haar schoenen. Eens je ze hebt aan getrokken, wil je ze vast niet meer uit doen. Want met het comfort van Cervone damesschoenen kan je de hele dag doorgaan. Bij Caselli vind je dan ook vast je nieuwe favoriete paar.

Met de schoenen van Cervone kom je goed voor de dag

Cervone brengt de perfecte combinatie van klassieke tijdloze damesschoenen overgoten met de nieuwste trends en modekleuren. Zo kan jij lang van je Cervone schoenen genieten en kom je altijd goed voor de dag. Elk seizoen weet het merk te verrassen met een nieuwe selecte schoenencollectie die het hart van elke dame weet te veroveren. De elegante schoenencollectie van Cervone blijft het altijd goed doen met zijn tijdloze looks. Caselli biedt je alvast de mooiste modellen van dit exclusieve schoenenmerk.

Ontdek wat Cervone damesschoenen onweerstaanbaar maakt

Gebruikmakend van de beste materialen en handgemaakt in Italië, brengt Cervone steevast de meest kwalitatieve damesschoenen voorzien van een uitstekende pasvorm. Het Italiaanse schoenenmerk besteedt dan ook veel aandacht aan het selecteren van de fijnste lederwaren en een kwalitatieve ontwerpprocedure met aandacht voor detail. Dat maakt Cervone damesschoenen niet alleen fijn om naar te kijken, maar ook geweldig om te dragen. Kom ook snel onze vrolijke collectie van Cervone ontdekken bij Caselli.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen