Zo modieus met de mocassins van Luca Grossi

Gepost op 23.03.23

Mocassins zijn terug heel erg trendy en dat heeft het Italiaanse Luca Grossi goed begrepen. Met zacht zomersroze weet het merk alvast te verleiden, maar ook hun andere geraffineerde kleurencombinaties zullen je hart sneller doen slaan. De schoenen worden prachtig afgewerkt met opvallende metalen boucles of geperforeerde franjes.

De mocassins van Luca Grossi. Mis deze toppers niet!

De mocassins van Luca Grossi zijn absoluut onmisbaar aan je zomerse outfit. Voorzien van een modieuze look en de nieuwste trends, staan Luca Grossi damesschoenen beeldig onder je nieuwe outfit. De nieuwe modellen van Luca Grossi zijn dan ook echte must-haves voor je zomeroutfit. Kom dus ook snel jouw nieuwe favoriete Luca Grossi damesschoenen shoppen bij Caselli.

Tijdloos en klassevol, dat is precies wat Luca Grossi uitstraalt.

Het Italiaanse modemerk heeft zijn eigen stijl ontwikkeld waar het doorheen de jaren altijd trouw aan gebleven is. Luca Grossi schoenen zijn chic en comfortabel tegelijk, meteen de reden waarom ze zo ontzettend populair zijn. Ben je op zoek naar geklede damesschoenen met zowel een klassieke uitstraling als een moderne toets, dan zijn de nieuwe mooie mocassins van Luca Grossi precies wat je zoekt. Met zijn klassieke stijl staan deze damesschoenen je altijd goed en kom je gegarandeerd stijlvol voor de dag.

Luca Grossi mocassins, dat zijn pareltjes aan je voeten.

Daarnaast zitten de damesschoenen van Luca Grossi steeds uiterst comfortabel aan je voeten. Tot op heden ademen de schoenen Italiaans vakmanschap en stralen ze de passie voor de schoenenambacht uit. Bedacht, ontworpen en handgemaakt in Italië, dat zijn kwaliteiten waar je mag op rekenen bij Luca Grossi. Met hun uitstekende kwaliteit en hoogwaardige afwerkingen vormen Luca Grossi schoenen echte pareltjes aan je voeten.

Klaar voor de koude dagen in bleek beige

Klaar voor de koude dagen in bleek beige

En deze winter gaan we stijlvol in met bleek beige. Met deze klassieker gaan we terug naar de basis, maar daarom zal je zeker niet minder stralen. Wel integendeel, deze beige toppers geven je outfit meteen een chique uitstraling. De perfecte compagnons voor elke gelegenheid dus.
Bordeaux bruin om de herfst te omhelzen

Bordeaux bruin om de herfst te omhelzen

Deze herfst gaan we voor bordeaux bruin. Deze warme bruine kleur geeft je outfit meteen een prachtige herfstlook. Combineer deze mooie exemplaren met een outfit in dezelfde kleur en ga voor een chique ton sur ton look. Dat jij er stijlvol zal uitzien, dat is een feit.

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen