Wees ook klaar voor een witte winter met de Catwalk collectie

Gepost op 04.10.22

Met de mooie schoenen van Catwalk kan jij zo de runway op en ben jij helemaal klaar voor de feestige dagen. Ben jij ook zo een fan van dit modemerk? Neem dan snel een kijkje naar onze nieuwste collecties. Met de bottines en laarzen van Catwalk zit jij er lekker warm in deze winter. En bovendien zijn ze niet alleen warm en comfortabel maar ook altijd mooi en trendy.

Onze nieuwste Catwalk modellen 

Deze prachtige modellen van Catwalk stralen in heel lichtbeige leder. De Catwalk laarsjes met ritssluiting en ‘tubulaire bootcut’ staan heel leuk onder een lange rok of kleedje, maar zijn ook mooi met een smallere broek erin gedragen. De ‘paraboot’ veterschoen met ‘wolletje’ bovenaan en de mocassin zijn dan weer heel mooi gecombineerd met de bredere broeken die nu terug heel erg in zijn. De ietwat stoerdere ‘bergbottine’ biedt dan weer antwoord op de koudere winterdagen. Zo heb je voor elke dag wel een mooi passend paar van Catwalk waarmee jij kan schitteren.

Nieuwe collectie Catwalk schoenen 

Catwalk schoenen zijn steeds mee met de laatst nieuwe modetrends en voorzien van leuke details. De jonge en frisse aanpak van het Belgische modelabel maken van het merk een waar succes. Ontdek dus snel de najaarscollectie van dit hippe merk en blijf steeds on trend. Volg jij dus ook graag de laatste modetrends op de voet, dan zal de nieuwe collectie van Catwalk je vast en zeker bekoren.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen