Maak het knus met herfstige grijstinten van Fratelli Rosana

Gepost op 04.10.22

De herfst mag dan al grijs zijn, met de luxueuze look van het Italiaanse Fratelli Rosana ga jij dartel de donkere dagen tegemoet. Mooie designs en prachtige details maken van elk paar een juweel aan je voet. Handgemaakt en gebruikmakend van enkel de beste materialen, kies je zo ook voor duurzaam schoeisel.

High-end fashion gegarandeerd met Fratelli Rosana 

Deze combinatie aan grijstinten biedt keuze uit onder meer de mocassins met ‘patte’ en de richelieu veterschoenen van Fratelli Rosana. Deze schoenen zijn vederlicht dankzij de ‘ultralight’ zool en bieden een ultiem stapcomfort. De Fratelli Rosana laarzen zetten dan weer de chique look van het merk in de verf met een zachtgrijze combinatie van materialen.

Fratelli Rosana combineert design met comfort 

De mooie damesschoenen van Fratelli Rosana laten elke dame stralen. Het merk staat gelijk aan hoog fashion en brengt een bijzondere collectie voor modieuze dames die wel graag eens wat anders willen. Met de hoogkwalitatieve damesschoenen van Fratelli Rosana ga jij deze dagen comfortabel op stap. Kom ook snel een kijkje nemen naar onze nieuwste collecties en breng een bezoekje aan onze winkel, we staan je steeds met plezier bij met professioneel en persoonlijk stijladvies.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen