Ilse Jacobsen, hip en duurzaam op elk moment

Gepost op 11.03.22

De collecties van het Scandinavische merk Ilse Jacobsen brengen echte musthaves voor je garderobe. Met Ilse Jacobsen kan jij optimaal genieten van het heerlijke buitenleven. Ontdek snel de leukste items uit deze niet te missen collectie bij Caselli.

Met Ilse Jacobsen ben je op een stijlvolle manier beschermd tegen de dagelijkse elementen van de natuur. Het hippe modemerk haalt haar inspiratie ook uit eenvoudigweg uit de natuur zelf. Zo weet het pure functionaliteit te brengen, maar toch ook voorzien van een vrouwelijke toets. Dit jonge Deense merk heeft dan ook in geen tijd een grote schare fans weten te vergaren.

Het hippe modemerk wist al snel een goede reputatie op te bouwen. De collecties van Ilse Jacobsen worden namelijk ontworpen met aandacht voor pasvorm, comfort en functionaliteit. Gemaakt van lichtgewicht materiaal zijn de schoenen van Ilse Jacobsen heel aangenaam en uiterst comfortabel om te dragen. Zo ga jij altijd goedgezind en gezwind op stap.

De missie van het Deense modebedrijf past helemaal in lijn van de Scandinavische visie op mode. De collecties van Ilse Jacobsen zijn tijdloos en kwalitatief, wat ze uiterst duurzaam maakt zodat jij er lang plezier mag aan beleven. Met de collectie van Ilse Jacobsen straal je flair uit op heel natuurlijke wijze.

De regenjasjes van Ilse Jacobsen brengen kleur op regenachtige dagen. En schijnt het zonnetje volop, dan komen de instappers en teenslippers van Ilse Jacobsen ook zeker van pas. Ook de slippers met kruisband en voorgevormd voetbed mogen niet ontbreken wil je zorgeloos op wolkjes lopen. De mooiste schoenen uit de nieuwe collectie van Ilse Jacobsen vind je ongetwijfeld bij Caselli.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen