Elegante enkellaarsjes van Atelier Content, op weg naar een stralende witte winter

Gepost op 23.09.21

Ook modebewuste dames die in de herfst en winter houden van rokken en kleedjes, worden niet vergeten. Helemaal in lijn met de laatste modetrends, biedt Caselli een mooi aanbod in zachte winterse sferen aan, gaande van melkwit, tot beige, cognac en nude tinten. Het nieuwe Belgische modemerk Atelier Content heeft deze laatste modetrends alvast goed begrepen.

Lichte kleuren en nude tinten blijven dit jaar helemaal on trend. Ze lenen zich perfect voor een monochrome, alsook een minimalistische look. Waar de subtiele nude tinten zorgen voor een zachte uitstraling, zullen de heldere witte accenten met een frisse toets volop levendigheid creëren. Deze trend is niet alleen zichtbaar in de nieuwste schoenencollecties, maar zet zich ook verder in de tassen, accessoires en kleding. Nude mag vandaag dus niet meer in je garderobe ontbreken en zijn al even onmisbaar geworden als een perfect zwarte outfit. Atelier Content heeft ze alvast helemaal in haar collecties geïntegreerd met een gevarieerd aanbod gaande van snowwhite tot nude.

Atelier Content is een Belgisch schoenenlabel van de ontwerpster Nele Content en brengt exclusieve handgemaakte schoenen in beperkte oplages. Deze schoenencollecties worden ontworpen in België en traditioneel geproduceerd in Italië. De schoenen worden er vervaardigd in familieateliers waar het leveren van kwaliteit streng bewaakt wordt. Met haar ambachtelijke vervaardiging staat het merk gekend voor haar topkwaliteit. Dankzij haar uitmuntende kwaliteit is een hoog draagcomfort en duurzaam draagplezier verzekerd.

Bij haar ontwerpen maakt Nele enkel creaties waar zij zelf ten volle achterstaat en waar zij zichzelf als moderne hedendaagse vrouw goed in voelt. De elegante damesschoenen van Atelier Content springen in het oog met haar vrouwelijke subtiele designs. De designs van Atelier Content weten zich te onderscheiden met krachtige modellen voorzien van een moderne look en afgestemd op de wensen van de hedendaagse vrouw. Zo weten de collecties van Atelier Content de perfecte combinatie te bieden van zowel utravrouwelijk als pittig, en is de look zowel subtiel als opvallend. Ben jij ook al benieuwd?

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen