Tijdloze klasse, dat is Luca Grossi

Gepost op 16.03.21

Wil je elegant voor de dag komen met een comfortabele schoen, kies dan voor een nieuw paar instappers of sandalen van dit Italiaanse merk. De nude tinten zijn heel mooi combineerbaar met elke outfit.

Het schoenenaanbod van Luca Grossi laat zich veelal typeren door gevlochten uitvoeringen. Deze kenmerkende stijl biedt een comfortabel gevoel aan de voet en zorgt meteen ook voor een frivole en luxueuze uitstraling. Daarnaast werkt dit kwalitatieve schoenenmerk uitsluitend met hoogwaardige ledersoorten en wordt nauwlettend toegezien op de productie.

Met de schoenen van dit kwalitatieve schoenenmerk loop je niet alleen gracieus, maar loop je ook echt op wolkjes dankzij het ultra soft voetbed. Luca Grossi brengt Italiaanse elegantie gecombineerd met uitstekend comfort en een ondersteunend voetbed. Ben je op zoek naar eenvoudigweg mooie damesschoenen van hoge kwaliteit die ook heerlijk zitten? Dan zullen de prachtige collecties van Luca Grossi je niet teleurstellen. Ontdek de charme van dit prachtige  Italiaanse schoenenmerk en laat je verrassen door haar trendy collecties. Stuk voor stuk voorzien van design en kwaliteit, bieden ze ruime keuzemogelijkheden. Kies voor deze stijlvolle schoenen met pit en smaak, en ga elke dag met de nodige flair tegemoet.

Kom snel dit bijzondere Italiaanse schoenenmerk ontdekken bij Caselli en vind er algauw een leuk paar sandalen of instappers voor deze zomer. Vooral de nude tinten zijn een musthave, maar ook de klassieke kleuren zoals wit, beige, donkerblauw en zwart doen het altijd goed. Dit neutrale kleurgebruik maakt dat de schoenen van Luca Grossi ook heel mooi passen bij een stijlvolle uitstraling. En ondanks haar klassieke stijl worden de damesschoenen van dit luxueuze merk ook voorzien van heel eigentijdse afwerkingen. Kortom, schoenen die je niet mag missen! 

DL Sport, dé exclusieve damessneaker

DL Sport, dé exclusieve damessneaker

Sportief en stijlvol kunnen wel degelijk samengaan met een mooi paar DL Sport schoenen. Shop ze in zachte zomerse tinten, neutraal wit of ga voor een vrolijke en intense toets. Alles is mogelijk!
These boots are made for walking

These boots are made for walking

Deze winter is er geen ontsnappen aan de western-trend. Maar geen cowgirl zonder boots! Caselli pakt weer uit met topmerken als Voltan, Marian en Abro. Neem dus ook snel een kijkje naar ons ruime assortiment. Deze tijd laten we onze girlpower botvieren.

Caselli op Facebook
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen