Vier de lente en zet de zomer kleurrijk in!

Gepost op 12.03.20

Deze lente en zomer gaan we voor kleur met verschillende bonte exemplaren. Ons assortiment kleurt onder meer zonnig geel, oranje en koraal. Niet te missen zijn de prachtige sandalen voor dames van Three6Five en Unisa.

De vrolijke merken Three6Five en Unisa weten dit seizoen te verrassen met speelse lijnen van bruin met wit en kwalitatieve combinaties van leder met daim. Met de comfortabele sandalen van Three6Five blijf je stralen van ‘s morgens tot ‘s avonds. Ontdek dus ook snel jouw favoriete paar en kom gegarandeerd trendy voor de dag. Maar ook de vlotte sandalen van Unisa staan je steevast goed.

Ben je helemaal gek van de felle kleuren trend, neemt zeker ook een kijkje naar de uiterst comfortabele en trendy sneakers van DL Sport die niet aan je schoenencollectie mogen ontbreken of naar de sandalen en mocassins van Pertini die je steeds opvallend stijlvol voor de dag laten komen. Maar wie houdt van een echte kleurenbom, kiest voor de hippe instappers van Ugg.

Het hippe Australische schoenenmerk staat dan wel vooral gekend voor haar typerende bottines. Maar met hun kleurrijke instapschoenen kan je elk seizoen genieten van hun hoge comfort en hippe look. Hou je het toch liever bij de bottines, dan brengen we je dit seizoen heel blitse exemplaren in metallic bronze.

Is deze luxueuze bronzen tint helemaal jouw ding en heb je wel graag wat blingbling, neem dan zeker ook een kijkje naar de slippers en sandalen van Bibi Lou en GP Design. Maar ook wie toch neutralere tinten prefereert zoals wit, platina, nude en donkerblauw vindt zeker ook haar gading met de nieuwe collecties veterschoenen van Luca Grossi en Fratelli Rosana die ons assortiment compleet maken. Neem ook snel een kijkje naar ons ruime aanbod nieuwe sandalen, mocassins, pumps en sneakers voor dames.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen