Ook mét steunzolen stijlvol en modern

Gepost op 12.03.20

Comfort en stijl gaan perfect samen, dat bewijzen onze merken REHAB, Ambiorix en Triver Flight. Met een preppy look mogen onze heren dit seizoen stralen in verschillende tinten blauw en bruin. Ontdek snel onze collecties.

Goede schoenen geven stabiliteit en steun aan je voeten de hele dag lang. Kies daarom voor herenschoenen die echt goed zitten zodat je voeten je steeds overal met stevige tred heen kunnen dragen. Maar uiteraard hoef je daarvoor niet aan esthetiek in te boeten. Ook als je steunzolen draagt, bieden onze kwalitatieve merken een mooi en goed passend aanbod. Dankzij een uitneembaar voetbed zijn deze namelijk ook perfect geschikt om met steunzolen te dragen.

Waar het Italiaanse Triver Flight zich origineel specialiseerde in de sportieve doch geklede herenmocassin, bestaat hun collectie intussen uit een heel arsenaal kwalitatieve en modieuze schoenen. Wedden dat je hun geklede sneakers nooit meer uit wil doen?

Hou je wel van hip en kwalitatief schoeisel met een mooie afwerking? Pas dan snel een paar nieuwe REHAB schoenen aan je voeten. Ook dit Nederlandse schoenenmerk brengt een heel modern assortiment. Met hun motto passende schoenen voor elke unieke schoenzool, zit je met REHAB sowieso goed. Bekijk de collectie en geniet van unieke handgemaakte schoenen met een twist.

Met een klassieke aanpak kom je gegarandeerd steeds stijlvol voor de dag. Ben je dus op zoek naar goede schoenen in eerder klassieke stijl, dan vind je vast wat je zoekt bij het Belgische Ambiorix. Dit kwaliteitsmerk zweert bij hoogwaardig leder, gecombineerd met een ambachtelijke productie. Zo heeft Caselli opnieuw voor elk wat wils, maar immer comfortabel en kwalitatief.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen