Hou je voeten stijlvol warm. Kies voor beestige bottines.

Gepost op 26.09.19

Deze herfst en winter veroveren korte bottines het straatbeeld. Maar met een paar pumps in luipaardmotief laten we ons ook graag van ons meest gedurfde kant zien. En dat doen we bij Caselli uiteraard graag in Italiaanse stijl.

Stoere bottines vind je in deze wintercollectie zowel in klassieke modellen als Western geïnspireerd. Maar dat je voeten het lekker droog, comfortabel en warm zullen hebben, is nu al zeker. Des temeer als je kiest voor een paar bottines gevoerd met echte lamswol. Zoals steeds brengt Caselli enkel de meest kwalitatieve schoenen. Maar ook het luipaardthema mag deze winter niet ontbreken.

Ontdek snel onze favorieten uit onze collectie, die opnieuw stuk voor stuk echte uitblinkers zijn van gerenommeerde Italiaanse modemerken. Het eigentijdse Luca Grossi brengt een opvallende veterschoen uit soepel leder in zwarte laqué en met grote strik in luipaardmotief. Lodi staat voor exclusiviteit en stijl en dat is met hun flamboyante pumps met luipaardpatroon niet anders. Ook met de stijlvolle stiletto’s in elegant bottinemodel van Eliza di Venzia gooi je gegarandeerd hoge ogen. Een prachtige reversibel handtas van Unisa maakt het plaatje compleet.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen