Klaar voor een stralende zomer in zuiderse sferen

Gepost op 13.03.19

Het ruime en trendy aanbod van onze zomercollectie 2019 weet elke dame te bekoren. En omdat wij wel houden van de zomerse sfeer, pakken we bij Caselli alvast terug uit met de mooiste zuiderse topmerken.

De damescollectie is deze zomer ultra vrouwelijk en daar mogen hakjes dan ook niet aan ontbreken.  Met een paar elegante hoge sandalen zit je alvast helemaal goed en er is meer dan keuze genoeg. Er wordt volop gespeeld met gebruik van bandjes, gaande van minimalistisch met stevige stroken rond de wreef en enkel tot een indrukwekkend lijnenspel van fijne bandjes in visgraatmotief. De strappy sandal is terug in en daar zijn wij bij Caselli alvast blij om.

De zomerse rose gold tinten van vorig jaar zetten zich ook deze zomer verder en worden uitgebreid met warme aardetinten. Klassiek met de zomer blijven wit en metallic, wat ook deze zomer niet mag ontbreken. Nieuw zijn dan weer de blauwe accenten die mooi contrasteren en de doorzichtige afwerkingen die helemaal in lijn lopen met de nude look. Deze trend zet zich ook verder in het materiaalgebruik waarbij zachte stoffen als suède, fluweel en zijde gecombineerd worden met blinkende lederafwerkingen en soms zelfs plastic.

Ontdek snel de minimalistische sandalen met hak of plateau zool van Cervone. Dit kleine Italiaanse modelabel weet te verrassen met modieuze en elegante modellen die zowel kwalitatief als comfortabel zijn. Met Cervone sta je als vrouw stevig in je schoenen, ook als je houdt van hoge hakken. Ook het vrolijke modemerk Love pakt uit met hun Italiaanse roots. Hou je van vrolijke designs met kleurrijke toets dan vind je hier vast je gedroomde exemplaar. Met het Spaanse Lodi ga je dan weer gegarandeerd niet onopgemerkt voorbij zoals met uiterst elegante pumps met open hiel.

Verder zijn de prachtige pumps van Laura Agosti, Albano en Eliza die Venezia zeker het vermelden waard. Maar neem ook een kijkje naar de mooie collecties van GPdesign, Kanna, Luca Grossi, Spiffy en Voltan. Met de uitgebreide collecties bij Caselli ga je vast een onvergetelijke zomer tegemoet.

Klaar voor de koude dagen in bleek beige

Klaar voor de koude dagen in bleek beige

En deze winter gaan we stijlvol in met bleek beige. Met deze klassieker gaan we terug naar de basis, maar daarom zal je zeker niet minder stralen. Wel integendeel, deze beige toppers geven je outfit meteen een chique uitstraling. De perfecte compagnons voor elke gelegenheid dus.
Bordeaux bruin om de herfst te omhelzen

Bordeaux bruin om de herfst te omhelzen

Deze herfst gaan we voor bordeaux bruin. Deze warme bruine kleur geeft je outfit meteen een prachtige herfstlook. Combineer deze mooie exemplaren met een outfit in dezelfde kleur en ga voor een chique ton sur ton look. Dat jij er stijlvol zal uitzien, dat is een feit.

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen