Dé musthave deze zomer is je favoriete Unisa handtas

Gepost op 13.03.19

Elke fashionista weet dat haar handtas in grote mate haar look bepaalt. Ontdek daarom deze zomer de wondermooie handtassen van Unisa. Eens je de handtassen van Unisa leert kennen, is de kans wel groot dat je er helemaal aan verslingerd geraakt.

Het Spaanse tassen en schoenenmerk Unisa blinkt uit in haar kwaliteit door het gebruik van hoogwaardig leder gecombineerd met zorgvuldig vakmanschap tijdens het productieproces. Met de stijlvolle handtassen van Unisa haal je gegarandeerd het beste in jezelf naar boven. Voor haar designs werkt Unisa samen met ontwerpers van over de hele wereld. Een professioneel team staat er in voor verfrissende en modieuze ontwerpen voor de moderne wereldse vrouw.

De collecties van Unisa worden steevast gekenmerkt door een trendy kleurgebruik, moderne designs en vrouwelijke look. De handtassen van modelabel Unisa geven je instant de chique en elegante uitstraling waar iedere modieuze vrouw van houdt. Elk design van Unisa is voorzien van een uniek en trendy design, waar bovenstaande trio een mooi voorbeeld van vormt. Lichtroze tinten domineren deze zomer maar worden boeiend aangevuld met wit en blauw. Kies er snel jouw favoriet uit.

De stijlvolle handtassen van Unisa passen bij elke gelegenheid. Ben jij ook op zoek naar een comfortabele tas voor dagelijks gebruik of een mooie handtas voor een avondje uit? Unisa heeft het allemaal. Droom je van een kwalitatieve handtas met trendy uitstraling? Neem dan zeker een kijkje naar de handtassen van Unisa bij Caselli. Ontdek snel het volledige aanbod online of in onze winkel. Als je van mooie Italiaanse modemerken en kwalitatieve handtassen en schoenen houdt, ben je bij Caselli gegarandeerd aan het juiste adres. 

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen