British stylish gentleman

Gepost op 28.09.18

Niet alleen de dames mogen de herfst en winter stijlvol inzetten. Ook voor de heren biedt Caselli een heel chique collectie waarmee je steevast goed voor de dag komt.

Ook heren vinden bij Caselli een ruim aanbod aan stijlvolle schoenen met verschillende modellen zoals klassieke veterschoenen en fraaie bottines. Daarnaast biedt de herfst- en wintercollectie 2018 een divers kleurenpallet. Zwart is uiteraard toonaangevend, maar wordt mooi aangevuld met bruin en cognac maar zelfs ook met blauw en groen. We kiezen voor een vrolijke noot maar steeds in stijl.

Op zoek naar chique en stijlvolle herenschoenen? Dan moet je bij Caselli zijn. De fijne afwerkingen brengen de typisch Britse gentleman terug van weleer, maar dan met een moderne toets. Zo kan je kiezen voor afwerkingen met fijne perforaties en lederprints, opvallende of blauwe veters, en gebruik van contrasterende vlakken en vormen.

Bekijk snel het kwalitatieve aanbod Ambiorix veterschoenen, waaronder de Ambiorix schoenen met zool in hout, de variant met klassieke perforaties in stijlvolle designs, de zwarte Ambiorix veterschoenen met blauwe veters en lederprint op de hiel of de stevige hoge veterschoenen van Ambiorix. Ambiorix brengt steevast kwaliteit en stijl, precies waar Caselli voor staat. Je ontdekt het volledige aanbod eenvoudig online of in de winkel.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen