Schitterende espadrilles voor een vrolijke zomer

Gepost op 29.03.16

Voor de zomer laten wij ons inspireren door Spaanse handgenaaide espadrilles in allerlei betoverende materialen en modellen!

Zomerse espadrilles

Espadrilles kennen hun succes in hun eenvoud, comfort, en eindeloze designmogelijkheden. Daarnaast vind je ze zowel met platte zool als met elegante sleehak. Zo draag je de espadrilles gemakkelijk de hele zomer lang, en staan ze ook beeldig onder een zomers jurkje.

Vidoretta espadrilles

Straal met de blinkende espadrilles van Vidoretta. Met vrolijke palletjes in zachte kleuren of kleine fijne glinsters plaats je je voeten gegarandeerd mooi in the picture. Maar ook de camouflage look en nude tinten zijn terug. Vidoretta geeft je een instant zomers en vrouwelijk gevoel.

Humat espadrilles

Of kies voor de heerlijke eenvoud en het aangename comfort van Humat. De vrolijke espadrilles worden gekenmerkt door een meegevend stukje elastiek of gemakkelijke veters, voor een schoen die je altijd past. Gecombineerd met veel bling bling, in zowel nude en zachte tinten als opvallend blauw, wordt de zomer alvast goed ingezet.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen