Welkom op Caselli.be

Beste Caselli bezoeker,

Welkom op onze website, ook wel onze digitale etalage genaamd! Neem er snel een kijkje naar onze nieuwste modellen. Ze vormen alvast een selectie uit ons ruime assortiment. Of breng ook een bezoekje aan onze winkel waar je nog meer nieuwe modellen kan ontdekken.

Tijdens de lente en zomer 2023 mag ons schoeisel immers weer gezien worden! Dames gaan voor kleurrijke, glanzende en minder verhullende schoenen! Verfijnde sandalen, elegante pumps en prima ballerina’s geven een vrouwelijke en minimalistische twist aan ieders zomergarderobe. Uitvoeringen in neutrale tinten of pastelkleuren, maar ook felle kleuren als fuchsia, helblauw, paars en limoengroen doen hun intrede.

Ben jij gesteld op uiterst comfort of heb jij steunzolen? Dan brengen onze sneakers, runners, sandalen en slippers met uitneembaar voetbed zeker een perfecte oplossing! Ook trendy mocassins zijn helemaal in! Laat de lente en zomer dus maar komen, met het leuk aanbod bij Caselli ben jij er helemaal klaar voor!

In de hoop dat wij ook dit seizoen uw zintuigen mogen prikkelen met onze nieuwste collecties wensen wij u veel surfplezier. In onze winkel helpen wij u graag enthousiast verder met deskundig advies en tips. Kom dus zeker even bij ons langs, met onze gratis parking voor de deur zijn wij heel eenvoudig bereikbaar. En ook online kan u ons eenvoudig bereiken. Heeft u dus een vraag over een product, merk of model, contacteer ons dan via Facebook, Instagram of onze website natuurlijk. U mag zeker een antwoordje verwachten.

Bent u ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Zo is er onder meer de digitale JOYN spaarkaart, de digitale kaart van de Gezinsbond en onze formule met waardebon uiteraard. Heeft u nog vragen of wenst u ‘online’ te shoppen, dan behandelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk en steeds met de grootste zorg.

Uw Caselli team,

Angelique en Nathalie

Fris en fruitig met onze Cervone damesschoenen

Fris en fruitig met onze Cervone damesschoenen

Het Italiaanse schoenenmerk Cervone brengt de zon aan je voeten. Met frisse limone kleurlak zorgen deze Cervone damesschoenen voor een instant zomergevoel. Maar naast een trendy zomerlook, kan je bij Cervone ook rekenen op maximaal comfort en een ultra licht gevoel aan je voeten.

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen