Welkom op Caselli.be

Beste Caselli bezoeker,

Welkom op onze website, ook wel onze digitale etalage genaamd! 

Deze herfst en winter 2021 verrassen wij u opnieuw heel graag met een aanbod van trendy en comfortabele sneakers en runners, tevens allemaal geschikt voor steunzolen.

Maar wij brengen ook vrouwelijke pumps, stoere mocassins en verfijnde veterschoenen voor zij die graag stijlvol geschoeid gaan! En niet te vergeten: elegante laarzen voor dames die houden van rokken en kleedjes. Ons gevarieerd kleurenpallet gaande van melkwit naar beige en cognac tinten zullen menig hartje sneller doen slaan!

In de hoop dat wij ook dit seizoen uw zintuigen mogen prikkelen met onze nieuwste collecties wensen wij u veel surfplezier. In onze winkel helpen wij u graag enthousiast verder met deskundig advies en tips. Kom dus zeker even bij ons langs, met onze gratis parking voor de deur zijn wij heel eenvoudig bereikbaar. 

Bent u ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Zo is er onder meer de digitale JOYN spaarkaart, de digitale kaart van de Gezinsbond en onze formule met waardebon uiteraard. Heeft u nog vragen of wenst u ‘online’ te shoppen, dan behandelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk en steeds met de grootste zorg.

Uw Caselli team,

Angelique en Nathalie

Fasionista's maken het bont met namaakbont

Fasionista's maken het bont met namaakbont

Heb jij onze nieuwe collectie aan mouwloze bontjasjes al gezien? Deze leuke vestjes van het modieuze Italiaanse modemerk Olivia vind je in verschillende kleuren zodat je er altijd wel eentje vindt die helemaal bij je outfit past. Zo brengen wij ze onder meer in beige, grijs en traditioneel zwart. Let’s be fashionable met het mooiste imitatiebont.

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen