Welkom op Caselli.be

Beste Caselli bezoeker,

Welkom op onze website, ook wel onze digitale etalage genaamd! Neem er snel een kijkje naar onze nieuwste modellen. Ze vormen alvast een selectie uit ons ruime assortiment. Of breng ook een bezoekje aan onze winkel waar je nog meer nieuwe modellen kan ontdekken.

Deze lente en zomer 2022 brengen wij opnieuw een trendy aanbod van leuke en comfortabele sneakers en runners, tevens allemaal geschikt voor steunzolen. Jouw comfort daar gaan wij voor. Daarnaast brengen wij ook een mooi assortiment aan stijlvolle sandalen voor wie de zomer alvast graag zonnig inzet.

Met ook onze kleurrijke regenjassen blijven wij de hele zomer vrolijk, ook mocht het zonnetje zich even verstoppen. Samen met onze vrolijkheid zijn ook veel frisse kleuren van de partij, denk hierbij onder meer aan zachtroze, oranje en watergroen. Laat de zomer dus maar komen, met het leuke aanbod bij Caselli ben je er helemaal klaar voor.

In de hoop dat wij ook dit seizoen uw zintuigen mogen prikkelen met onze nieuwste collecties wensen wij u veel surfplezier. In onze winkel helpen wij u graag enthousiast verder met deskundig advies en tips. Kom dus zeker even bij ons langs, met onze gratis parking voor de deur zijn wij heel eenvoudig bereikbaar. En ook online kan u ons eenvoudig bereiken. Heeft u dus een vraag over een product, merk of model, contacteer ons dan via Facebook, Instagram of onze website natuurlijk. U mag zeker een antwoordje verwachten.

Bent u ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Zo is er onder meer de digitale JOYN spaarkaart, de digitale kaart van de Gezinsbond en onze formule met waardebon uiteraard. Heeft u nog vragen of wenst u ‘online’ te shoppen, dan behandelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk en steeds met de grootste zorg.

Uw Caselli team,

Angelique en Nathalie

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen