Welkom op Caselli.be

Beste Caselli bezoeker,

Welkom op onze website, ook wel onze digitale etalage genaamd! 

Deze herfst en winter 2021 verrassen wij u opnieuw heel graag met een aanbod van trendy en comfortabele sneakers en runners, tevens allemaal geschikt voor steunzolen.

Maar wij brengen ook vrouwelijke pumps, stoere mocassins en verfijnde veterschoenen voor zij die graag stijlvol geschoeid gaan! En niet te vergeten: elegante laarzen voor dames die houden van rokken en kleedjes. Ons gevarieerd kleurenpallet gaande van melkwit naar beige en cognac tinten zullen menig hartje sneller doen slaan!

In de hoop dat wij ook dit seizoen uw zintuigen mogen prikkelen met onze nieuwste collecties wensen wij u veel surfplezier. In onze winkel helpen wij u graag enthousiast verder met deskundig advies en tips. Kom dus zeker even bij ons langs, met onze gratis parking voor de deur zijn wij heel eenvoudig bereikbaar. 

Bent u ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Zo is er onder meer de digitale JOYN spaarkaart, de digitale kaart van de Gezinsbond en onze formule met waardebon uiteraard. Heeft u nog vragen of wenst u ‘online’ te shoppen, dan behandelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk en steeds met de grootste zorg.

Uw Caselli team,

Angelique en Nathalie

Steeds stijlvol met Torlasco, ook met steunzolen

Steeds stijlvol met Torlasco, ook met steunzolen

Onze nieuwe collectie verfijnde schoenen zijn er voor wie graag stijlvol voor de dag komt, maar hierbij ook comfort en welzijn niet vergeet. Deze stijlvolle veterschoenen en mocassins van het Italiaanse Torlasco zijn dan ook niet alleen kwalitatief en duurzaam, maar ook heel geschikt voor het dragen van steunzolen. Kortom, een collectie die iedereen wel weet te smaken.

Caselli op Facebook
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen