Welkom op Caselli.be

Beste Caselli bezoeker,

Welkom op onze website, ook wel onze digitale etalage genaamd! 

Voor de herfst en winter 2020 brengen wij u met veel enthousiasme een aanbod van niet alleen sneakers, bottines en laarzen, maar ook pumps en mocassins. Deze collecties zijn verkrijgbaar zowel in de klassieke kleuren als zwart en cognac, maar ook offwhite, zacht beige, taupe, donkerbruin en donkerblauw verwarmen uw outfit! Nieuwe rijkelijke materialen zoals snake en crocco leder (of zoals de italianen het zo mooi kunnen zeggen 'pitone e cocco') upgraden onze outfit en geven 'net dat tikkeltje extra'.

In tijden van ‘reduce, re-use en recycle’ streven wij des te meer naar een kwalitatief assortiment en benadrukken wij onze samenwerking met Europese en in het bijzonder Italiaanse fabrikanten. Dit in de overtuiging zijnde dat zij nog steeds de meesters zijn in het vak van de schoenenproductie!

In de hoop dat wij ook dit seizoen uw zintuigen mogen prikkelen met onze nieuwste collecties wensen wij u veel surfplezier. In onze winkel helpen wij u graag enthousiast verder met deskundig advies en tips. Kom dus zeker even bij ons langs, met onze gratis parking voor de deur zijn wij heel eenvoudig bereikbaar. 

Bent u ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Zo is er onder meer de digitale JOYN spaarkaart, de digitale kaart van de Gezinsbond en onze formule met waardebon uiteraard. Heeft u nog vragen of wenst u ‘online’ te shoppen, dan behandelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk en steeds met de grootste zorg.

Uw Caselli team,

Angelique en Nathalie

These boots are made for walking

These boots are made for walking

Deze winter is er geen ontsnappen aan de western-trend. Maar geen cowgirl zonder boots! Caselli pakt weer uit met topmerken als Voltan, Marian en Abro. Neem dus ook snel een kijkje naar ons ruime assortiment. Deze tijd laten we onze girlpower botvieren.

Caselli op Facebook
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen