Welkom op Caselli.be

Beste Caselli bezoeker,

Welkom op onze website, ook wel onze digitale etalage genaamd! Neem er snel een kijkje naar onze nieuwste modellen. Ze vormen alvast een selectie uit ons ruime assortiment. Of breng ook een bezoekje aan onze winkel waar je nog meer nieuwe modellen kan ontdekken.

‘Tijdens de herfst en winter 2023-2024 mag het allemaal opnieuw kleurrijk en vrouwelijk zijn, tinten als bordeaux, groen, taupe, offwhite en donkerblauw zijn niet weg te slaan uit het modebeeld. Soepel lakleder en verfijnd suède brengen net die mooie kleuren tot uiting!’

Ben jij gesteld op uiterst comfort of heb jij steunzolen? Dan brengen onze sneakers, runners en bottines met uitneembaar voetbed zeker een perfecte oplossing! Ook trendy mocassins zijn helemaal in! Laat de herfst en winter dus maar komen, met het leuk aanbod bij Caselli ben jij er helemaal klaar voor!

In de hoop dat wij ook dit seizoen uw zintuigen mogen prikkelen met onze nieuwste collecties wensen wij u veel surfplezier. In onze winkel helpen wij u graag enthousiast verder met deskundig advies en tips. Kom dus zeker even bij ons langs, met onze gratis parking voor de deur zijn wij heel eenvoudig bereikbaar. En ook online kan u ons eenvoudig bereiken. Heeft u dus een vraag over een product, merk of model, contacteer ons dan via Facebook, Instagram of onze website natuurlijk. U mag zeker een antwoordje verwachten.

Bent u ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Zo is er onder meer de digitale JOYN spaarkaart, de digitale kaart van de Gezinsbond en onze formule met waardebon uiteraard. Heeft u nog vragen of wenst u ‘online’ te shoppen, dan behandelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk en steeds met de grootste zorg.

Uw Caselli team,

Angelique en Nathalie

Klaar voor de koude dagen in bleek beige

Klaar voor de koude dagen in bleek beige

En deze winter gaan we stijlvol in met bleek beige. Met deze klassieker gaan we terug naar de basis, maar daarom zal je zeker niet minder stralen. Wel integendeel, deze beige toppers geven je outfit meteen een chique uitstraling. De perfecte compagnons voor elke gelegenheid dus.

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen