Welkom op Caselli.be

Beste klanten

Onze winkel werd intussen in een nieuw schoentje gestoken. Breng ons dus zeker snel een bezoekje, we heten je van harte welkom! Met een vrije, kosteloze en praktische parking voor de zaak, wordt shoppen een pure ontspanning.

Kom ook onze nieuwste collecties ontdekken. Of neem alvast een kijkje online naar onze digitale etalage. Want ook onze website blijft evolueren met een nieuwe navigatiestructuur en uitgebreide categorieën. Bij Caselli vind je vast wat je zoekt.

Zoals steeds mag je erop rekenen dat de collecties met veel zorg en oog voor detail geselecteerd zijn. Zo blijft Caselli Italiaans vakmanschap brengen van hoge kwaliteit. Met aandacht voor zowel mode als comfort loop ook jij er op wolkjes. Bij Caselli vind je dus ook hippe sneakers en runners die evengoed voorzien zijn voor steunzolen.

Ben jij ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Geniet dus ook van een leuk extraatje via de elektronische JOYN spaarkaart met gratis APP, onze klassieke waardebon formule of via Gezinszegels van de Gezinsbond. Bij Caselli shoppen is niet alleen leuk maar dus ook nog voordelig. Graag tot binnenkort!

Caselli op Facebook
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen