Welkom op Caselli.be

Beste Caselli bezoeker,

Welkom op onze website, ook wel onze digitale etalage genaamd! Neem er snel een kijkje naar onze nieuwste modellen. Ze vormen alvast een selectie uit ons ruime assortiment. Of breng ook een bezoekje aan onze winkel waar je nog meer nieuwe modellen kan ontdekken.

Tijdens de lente en zomer 2024 zal u verrast worden door zowel de zachte pasteltinten zijnde lichtlila, zachtroze en fris lentegroen als de meer uitgesproken felle kleuren zoals fuchsia, fel oranje en ‘acid’ groen en geel. Modellen zoals sling backs, ballerina’s en sandalen op hak benadrukken door hun subtiele materialen zoals kreuklak en zachte daim het vrouwelijk silhouet. Maar ook de kokerrokken en jurken in jeansmaterialen zijn terug van weggeweest en worden vlotjes gecombineerd met hippe en kleurrijke sneakers en sandalen op plateauzolen. Kies je voor ‘all dressed up’ met een feestelijke jurk, dan ben je voor de ‘perfect pump’ ook bij ons aan het juiste adres!

Ben jij gesteld op uiterst comfort of heb je steunzolen? Dan brengen onze sneakers, runners, sandalen en slippers met uitneembaar voetbed zeker een perfecte oplossing! Ook trendy mocassins zijn helemaal in! Laat de lente en zomer dus maar komen, met het leuk aanbod bij Caselli ben jij er helemaal klaar voor!

In de hoop dat wij ook dit seizoen uw zintuigen mogen prikkelen met onze nieuwste collecties wensen wij u veel surfplezier. In onze winkel helpen wij u graag enthousiast verder met deskundig advies en tips. Kom dus zeker even bij ons langs, met onze gratis parking voor de deur zijn wij heel eenvoudig bereikbaar. En ook online kan u ons eenvoudig bereiken. Heeft u dus een vraag over een product, merk of model, contacteer ons dan via Facebook, Instagram of onze website natuurlijk. U mag zeker een antwoordje verwachten.

Bent u ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Zo is er onder meer de digitale JOYN spaarkaart, de digitale kaart van de Gezinsbond en onze formule met waardebon uiteraard. Heeft u nog vragen of wenst u ‘online’ te shoppen, dan behandelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk en steeds met de grootste zorg.

Uw Caselli team,

Angelique en Nathalie

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen