Welkom op Caselli.be

Beste Caselli bezoeker,

Welkom op onze website, ook wel onze digitale etalage genaamd! 

Deze lente en zomer 2021 verrassen wij u opnieuw heel graag met een aanbod van trendy en comfortabele sneakers en runners, tevens allemaal geschikt voor steunzolen. Maar wij brengen ook vrouwelijke pumps, mocassins en klassiekere veterschoenen voor zij die graag stijlvol geschoeid gaan! En zeker en vast niet te vergeten: met het kleurrijk pallet van sandalen en slippers zullen onze voetjes verwend worden tijdens de heerlijk warme en zwoele zomerdagen.

In tijden van ‘reduce, re-use en recycle’ streven wij des te meer naar een kwalitatief assortiment en benadrukken wij onze samenwerking met Europese en in het bijzonder Italiaanse fabrikanten. Dit in de overtuiging zijnde dat zij nog steeds de meesters zijn in het vak van de schoenenproductie!

In de hoop dat wij ook dit seizoen uw zintuigen mogen prikkelen met onze nieuwste collecties wensen wij u veel surfplezier. In onze winkel helpen wij u graag enthousiast verder met deskundig advies en tips. Kom dus zeker even bij ons langs, met onze gratis parking voor de deur zijn wij heel eenvoudig bereikbaar. 

Bent u ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Zo is er onder meer de digitale JOYN spaarkaart, de digitale kaart van de Gezinsbond en onze formule met waardebon uiteraard. Heeft u nog vragen of wenst u ‘online’ te shoppen, dan behandelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk en steeds met de grootste zorg.

Uw Caselli team,

Angelique en Nathalie

DL Sport, dé exclusieve damessneaker

DL Sport, dé exclusieve damessneaker

Sportief en stijlvol kunnen wel degelijk samengaan met een mooi paar DL Sport schoenen. Shop ze in zachte zomerse tinten, neutraal wit of ga voor een vrolijke en intense toets. Alles is mogelijk!

Caselli op Facebook
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen