Welkom op Caselli.be

Beste Caselli bezoeker,

Welkom op onze website, ook wel onze digitale etalage genaamd! 

Voor de lente en zomer 2020 zijn wij verheugd u een zeer kleurrijk aanbod te mogen brengen in zowel sneakers, sandalen, pumps als mocassins. Kleuren als geel, oranje en koraal brengen een warme zonnige gloed in onze vernieuwde etalages en ook de klassiekere tinten zoals wit, nude, platina en donkerblauw scheren hoge toppen.

In tijden van ‘reduce, re-use en recycle’ streven wij des te meer naar een kwalitatief assortiment en benadrukken wij onze samenwerking met Europese en in het bijzonder Italiaanse fabrikanten. Dit in de overtuiging zijnde dat zij nog steeds de meesters zijn in het vak van de schoenenproductie!

In de hoop dat wij ook dit seizoen uw zintuigen mogen prikkelen met onze nieuwste collecties wensen wij u veel surfplezier. In onze winkel helpen wij u graag enthousiast verder met deskundig advies en tips. Kom dus zeker even bij ons langs, met onze gratis parking voor de deur zijn wij heel eenvoudig bereikbaar. 

Bent u ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Zo is er onder meer de JOYN spaarkaart, Gezinszegels van de Gezinsbond en onze formule met waardebon uiteraard. Heeft u nog vragen of wenst u ‘online’ te shoppen, dan behandelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk en steeds met de grootste zorg.

Uw Caselli team,

Angelique en Nathalie

Vier de lente en zet de zomer kleurrijk in!

Vier de lente en zet de zomer kleurrijk in!

Deze lente en zomer gaan we voor kleur met verschillende bonte exemplaren. Ons assortiment kleurt onder meer zonnig geel, oranje en koraal. Niet te missen zijn de prachtige sandalen voor dames van Three6Five en Unisa.

Caselli op Facebook
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen