Welkom op Caselli.be

Beste Caselli bezoeker,

Welkom op onze website, ook wel onze digitale etalage genaamd! Neem er snel een kijkje naar onze nieuwste modellen. Ze vormen alvast een selectie uit ons ruime assortiment. Of breng ook een bezoekje aan onze winkel waar je nog meer nieuwe modellen kan ontdekken.

Deze herfst en winter 2022 brengen wij opnieuw een trendy aanbod van leuke sneakers en runners, tevens allemaal geschikt voor steunzolen. Jouw comfort, daar gaan wij voor. Daarnaast brengen wij ook een mooi assortiment aan stijlvolle, modische bottines en laarzen in zeer uiteenlopende warme herfsttinten en op verschillende hakhoogtes.

Met een ruime keuze aan mouwloze ‘faux fure’ vestjes, sjaals en mutsen, handschoenen en wanten, kousen en panty's en niet te vergeten onze warme collecties van wollen pantoffels gaan wij de koudere dagen ‘gewapend’ tegemoet! Laat de winter dus maar komen, met het leuke aanbod bij Caselli ben jij er helemaal klaar voor!

In de hoop dat wij ook dit seizoen uw zintuigen mogen prikkelen met onze nieuwste collecties wensen wij u veel surfplezier. In onze winkel helpen wij u graag enthousiast verder met deskundig advies en tips. Kom dus zeker even bij ons langs, met onze gratis parking voor de deur zijn wij heel eenvoudig bereikbaar. En ook online kan u ons eenvoudig bereiken. Heeft u dus een vraag over een product, merk of model, contacteer ons dan via Facebook, Instagram of onze website natuurlijk. U mag zeker een antwoordje verwachten.

Bent u ook een trouwe Caselli fan? Onze vaste klanten belonen wij graag met verschillende spaarformules. Zo is er onder meer de digitale JOYN spaarkaart, de digitale kaart van de Gezinsbond en onze formule met waardebon uiteraard. Heeft u nog vragen of wenst u ‘online’ te shoppen, dan behandelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk en steeds met de grootste zorg.

Uw Caselli team,

Angelique en Nathalie

Wees ook klaar voor een witte winter met de Catwalk collectie

Wees ook klaar voor een witte winter met de Catwalk collectie

Met de mooie schoenen van Catwalk kan jij zo de runway op en ben jij helemaal klaar voor de feestige dagen. Ben jij ook zo een fan van dit modemerk? Neem dan snel een kijkje naar onze nieuwste collecties. Met de bottines en laarzen van Catwalk zit jij er lekker warm in deze winter. En bovendien zijn ze niet alleen warm en comfortabel maar ook altijd mooi en trendy.

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen