Steeds stijlvol met Torlasco, ook met steunzolen

Gepost op 23.09.21

Onze nieuwe collectie verfijnde schoenen zijn er voor wie graag stijlvol voor de dag komt, maar hierbij ook comfort en welzijn niet vergeet. Deze stijlvolle veterschoenen en mocassins van het Italiaanse Torlasco zijn dan ook niet alleen kwalitatief en duurzaam, maar ook heel geschikt voor het dragen van steunzolen. Kortom, een collectie die iedereen wel weet te smaken.

Schoenenontwerper Massimo Torlasco groeide op in een schoenenatielier waar de bijzondere ontwerpen van diverse prestigieuze merken gecreëerd werden. Later nam hij het familiebedrijf over en bleef hij verder innoveren. Het kleine ambachtelijke bedrijf in Italië staat gekend om haar sublieme kwaliteitsniveau. Met de kennis en kunde voor het maken van het perfecte schoeisel brengt Torlasco zijn eigen collecties uit. Torlasco biedt vandaag een uitmuntende kwaliteit met een stevige vleug aan originaliteit, gecombineerd met verfijnde afwerkingen en verrassende kleurenpaletten. Kortom een merk om niet te missen.

Simply Luxury Shoes, zo luidt de slogan van Torlasco en omvat meteen alles wat je van dit nieuwe Italiaanse fashionlabel mag verwachten. Dat Torlasco staat voor kwaliteit is zowel te merken in de productie als in het gebruik van enkel kwalitatieve ledersoorten, nubuc en daim. Dit luxueuze schoenenmerk weet te verbluffen met een perfecte combinatie aan stijl en design, met comfort en kwaliteit. Torlasco schoenen zijn stuk voor stuk prachtig en grotendeels handgemaakt. Schoenen van Torlasco zitten gewoonweg perfect aan je voeten en voelen dankzij het gebruik van soepele materialen boterzacht aan.

De stijlvolle schoenen van Torlasco zijn het toppunt van elegantie. Het modemerk is gespecialiseerd in luxueuze lederwaren en elegante schoenen voorzien van een verfijnde en klassieke stijl. Er wordt steevast gebruikgemaakt van de meest kostbare materialen zoals krokodillenleder, struisvogelleder en andere prestigieuze materialen.

Torlasco schoenen vind je deze winter in verschillende kleurentinten. Van links naar rechts ontdek je een Torlasco vetermodel in zachtcamel gecombineerd met lichtgrijs, een donkerbruine schoen in nappa leder voorzien van verstelbare gespjes, alsook een mocassing in zacht taupegrijs afgewerkt met frivole franjes. Kom snel de leukste exemplaren ontdekken, bij Caselli shop je zo steeds de mooiste stijlvolle stuks.  

Wees ook klaar voor een witte winter met de Catwalk collectie

Wees ook klaar voor een witte winter met de Catwalk collectie

Met de mooie schoenen van Catwalk kan jij zo de runway op en ben jij helemaal klaar voor de feestige dagen. Ben jij ook zo een fan van dit modemerk? Neem dan snel een kijkje naar onze nieuwste collecties. Met de bottines en laarzen van Catwalk zit jij er lekker warm in deze winter. En bovendien zijn ze niet alleen warm en comfortabel maar ook altijd mooi en trendy.
Maak het knus met herfstige grijstinten van Fratelli Rosana

Maak het knus met herfstige grijstinten van Fratelli Rosana

De herfst mag dan al grijs zijn, met de luxueuze look van het Italiaanse Fratelli Rosana ga jij dartel de donkere dagen tegemoet. Mooie designs en prachtige details maken van elk paar een juweel aan je voet. Handgemaakt en gebruikmakend van enkel de beste materialen, kies je zo ook voor duurzaam schoeisel.

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen