Steeds stijlvol met Torlasco, ook met steunzolen

Gepost op 23.09.21

Onze nieuwe collectie verfijnde schoenen zijn er voor wie graag stijlvol voor de dag komt, maar hierbij ook comfort en welzijn niet vergeet. Deze stijlvolle veterschoenen en mocassins van het Italiaanse Torlasco zijn dan ook niet alleen kwalitatief en duurzaam, maar ook heel geschikt voor het dragen van steunzolen. Kortom, een collectie die iedereen wel weet te smaken.

Schoenenontwerper Massimo Torlasco groeide op in een schoenenatielier waar de bijzondere ontwerpen van diverse prestigieuze merken gecreëerd werden. Later nam hij het familiebedrijf over en bleef hij verder innoveren. Het kleine ambachtelijke bedrijf in Italië staat gekend om haar sublieme kwaliteitsniveau. Met de kennis en kunde voor het maken van het perfecte schoeisel brengt Torlasco zijn eigen collecties uit. Torlasco biedt vandaag een uitmuntende kwaliteit met een stevige vleug aan originaliteit, gecombineerd met verfijnde afwerkingen en verrassende kleurenpaletten. Kortom een merk om niet te missen.

Simply Luxury Shoes, zo luidt de slogan van Torlasco en omvat meteen alles wat je van dit nieuwe Italiaanse fashionlabel mag verwachten. Dat Torlasco staat voor kwaliteit is zowel te merken in de productie als in het gebruik van enkel kwalitatieve ledersoorten, nubuc en daim. Dit luxueuze schoenenmerk weet te verbluffen met een perfecte combinatie aan stijl en design, met comfort en kwaliteit. Torlasco schoenen zijn stuk voor stuk prachtig en grotendeels handgemaakt. Schoenen van Torlasco zitten gewoonweg perfect aan je voeten en voelen dankzij het gebruik van soepele materialen boterzacht aan.

De stijlvolle schoenen van Torlasco zijn het toppunt van elegantie. Het modemerk is gespecialiseerd in luxueuze lederwaren en elegante schoenen voorzien van een verfijnde en klassieke stijl. Er wordt steevast gebruikgemaakt van de meest kostbare materialen zoals krokodillenleder, struisvogelleder en andere prestigieuze materialen.

Torlasco schoenen vind je deze winter in verschillende kleurentinten. Van links naar rechts ontdek je een Torlasco vetermodel in zachtcamel gecombineerd met lichtgrijs, een donkerbruine schoen in nappa leder voorzien van verstelbare gespjes, alsook een mocassing in zacht taupegrijs afgewerkt met frivole franjes. Kom snel de leukste exemplaren ontdekken, bij Caselli shop je zo steeds de mooiste stijlvolle stuks.  

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen