Fasionista's maken het bont met namaakbont

Gepost op 07.10.21

Heb jij onze nieuwe collectie aan mouwloze bontjasjes al gezien? Deze leuke vestjes van het modieuze Italiaanse modemerk Olivia vind je in verschillende kleuren zodat je er altijd wel eentje vindt die helemaal bij je outfit past. Zo brengen wij ze onder meer in beige, grijs en traditioneel zwart. Let’s be fashionable met het mooiste imitatiebont.

Bont en dan vooral namaakbont of faux fur blijft het elke herfst en winter goed doen. Dit jaar mogen onze mouwloze bontjes dus niet aan je outfit ontbreken. Onze zachte bontjasjes zijn echte musthaves die uiteraard voorzien zijn van een diervriendelijke stof. Zo zijn onze imitatie bontjassen helemaal verantwoord vervaardigd en dus heerlijk om te dragen. Ookal gaat het om namaakbont, toch mag je een absolute topkwaliteit verwachten. Met onze jasjes ga jij deze winter lekker warm en zacht de deur uit. Onze bonten gilets draag je als een zachte knuffel om je heen, de koude zal jou alvast niet kunnen deren.

Een bontjas van diervriendelijke materialen oogt bovendien net zo mooi als echt bont, is minstens even warm en is dubbel zo veelzijdig. Het is dan ook niet verwonderlijk dat nepbont een blijvende trend is. Met onze mouwloze gilets van imitatie bont geniet je deze winter van een warme en een uiterst trendy uitstraling. Laat die winter dus maar komen. Bovendien is je jasje in namaakbont heel makkelijk in onderhoud, kan het prima tegen de regen en kan je het heel eenvoudig in de wasmachine wassen. Onze mouwloze bontjasjes van Olivia zijn daarnaast ook heel veelzijdig, zo kan je ze zowel binnen dragen als gilet of buiten als jasje. Ze zijn de perfecte match voor zowel in de tussenseizoenen als in de winter.

Dat faux fur ontzettend trendy is komt ook omdat je de stof oneindig kan combineren met andere materialen, wat een jasje in nepbont echt onmisbaar maakt in je garderobe. Bovendien vind je faux fur jassen in alle mogelijke kleuren en prints zodat iedereen wel een leuk stofje kan vinden. Hou je van heerlijk warm en stijlvol chique, dan zal onze collectie je vast weten te bekoren. Onze mouwloze jasjes van Olivia kan je eenvoudig combineren met andere materialen. Zo staan ze beeldig chique met een paar lange laarzen. Of gecombineerd met een mooie basic jeans hou je alle ogen op je bontjasje gericht. Voor een casual look kan je ze zelfs mixen met een paar sneakers. Draag onze mouwloze bontjasjes met een stijlvol hemd eronder voor een chique look of met een trui met rolkraagje voor een warme uitstraling. Met onze jasjes in namaakbont kan je dus echt alle kanten op. Kom jij ze ook even passen?

Klaar voor de koude dagen in bleek beige

Klaar voor de koude dagen in bleek beige

En deze winter gaan we stijlvol in met bleek beige. Met deze klassieker gaan we terug naar de basis, maar daarom zal je zeker niet minder stralen. Wel integendeel, deze beige toppers geven je outfit meteen een chique uitstraling. De perfecte compagnons voor elke gelegenheid dus.
Bordeaux bruin om de herfst te omhelzen

Bordeaux bruin om de herfst te omhelzen

Deze herfst gaan we voor bordeaux bruin. Deze warme bruine kleur geeft je outfit meteen een prachtige herfstlook. Combineer deze mooie exemplaren met een outfit in dezelfde kleur en ga voor een chique ton sur ton look. Dat jij er stijlvol zal uitzien, dat is een feit.

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen