These boots are made for walking

Gepost op 29.09.20

Deze winter is er geen ontsnappen aan de western-trend. Maar geen cowgirl zonder boots! Caselli pakt weer uit met topmerken als Voltan, Marian en Abro. Neem dus ook snel een kijkje naar ons ruime assortiment. Deze tijd laten we onze girlpower botvieren.

Het wilde westen blijft inspireren en waar ze de voorbije seizoenen al haar intrede maakte, breekt ze nu helemaal door. Leuke western laarzen mogen dus niet langer aan je schoenencollectie ontbreken. Getypeerd door de zichtbare naden, kleine perforaties en sierlijke prints op leder, suède en daim. Gecombineerd met veelal een warme bruine kleur die we graag terug verwelkomen in het grijze straatbeeld. Bruin kan je dan weer makkelijk combineren met een ruime waaier aan kleuren. Maar ook met zwart gaat bruin heel mooi samen. Waar de klassieke winterkleuren zwart en bruin het elk jaar goed doen, worden deze nu leuk afgewisseld met warme herfstkleuren zoals roest, terracotta en cognac die dit seizoen heel geliefd zijn.

Een mooi paar lange bruine laarzen wordt je nieuwe favoriet om deze winter door te komen. Ze staan altijd prachtig en zitten bovendien heerlijk. Zo houden ze je voeten en benen lekker droog en warm, maar zijn ze uitstekend te combineren met zowel een skinny jeans als een comfy jurk, aan jou de keuze. Korte laarsjes zijn nog steeds een absolute must voor je garderobe, maar ook de hoge laars mag deze winter niet ontbreken. Wanneer je ook hier terug kiest voor de western-look ben je helemaal on-trend!

En om nog verder in western-stijl te blijven die dit seizoen domineert, zijn ook de puntneuzen helemaal terug van weggeweest. Lekker stoer en stijlvol tegelijk. Laat de sterke powervrouw in jou dus maar stralen! Enkellaarsjes of korte bottines, je vindt ze zowel plat als met hak, maar steevast voorzien van een puntige neus. Kom ook snel onze nieuwe western-collectie ontdekken want de nieuwste stuks zijn bij ons binnen en het shoppen kan dus beginnen. Leuk detail zijn ook de afwerkingen in crocoleder, een trend die zich doorheen de collecties goed een weg weet te banen.

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

Verschijn deze zomer in stijl met ALTRAOFFICINA

De geraffineerde Italiaanse nieuwe schoenenmodellen van ALTRAOFFICINA zijn de musthave voor de moderne vrouw. Kies er snel jouw favorieten uit!
Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Breng de lente aan je voeten met onze groene sandalen

Kom onze mooie sandalen van Cervone, CTWLK en Eliza Di Venezia ontdekken in frisse groene lentekleuren. Zo ben jij alvast klaar voor de lente!

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen