Old school is new

Gepost op 28.09.18

Voor de dames brengt de herfst en winter traditiegetrouw donkere kleuren en klassieke modellen, zij het dan wel met een leuke twist. Zo is er keuze uit franjes, opvallende studs, perforaties en opvallende laqué afwerking.

Met de herfst- en wintercollectie 2018 brengen we bij Caselli opnieuw een uitgebreid aanbod met verschillende modellen zoals stijlvolle pumps, vrouwelijke bottines, mooie mocassins en blitse veterschoenen. Zo vind je steevast de perfecte schoen die bij je outfit past.

Klassieke herfst- en winterkleuren zoals zwart en bruin domineren, maar je kan ook kiezen voor rood en bordeaux, metallic tinten of schitterende schoenen in laqué. Wie houdt van old school vindt vast en zeker een leuk paar, fijn afgewerkt met klassieke franjes, stijlvolle perforaties of vrolijke studs.

Neem zeker een kijkje naar de stijlvolle bordeaux pumps van Calpierre en Voltan die je in elke outfit laten stralen. De geslaagde kleurencombinatie van rood en zwart blijven mooi samen gedragen en zorgt voor de perfecte elegante look met een energieke toets. Ontdek snel de volledige nieuwe collectie online of in de winkel en ga in stijl de herfst en winter tegemoet. 

Klaar voor de koude dagen in bleek beige

Klaar voor de koude dagen in bleek beige

En deze winter gaan we stijlvol in met bleek beige. Met deze klassieker gaan we terug naar de basis, maar daarom zal je zeker niet minder stralen. Wel integendeel, deze beige toppers geven je outfit meteen een chique uitstraling. De perfecte compagnons voor elke gelegenheid dus.
Bordeaux bruin om de herfst te omhelzen

Bordeaux bruin om de herfst te omhelzen

Deze herfst gaan we voor bordeaux bruin. Deze warme bruine kleur geeft je outfit meteen een prachtige herfstlook. Combineer deze mooie exemplaren met een outfit in dezelfde kleur en ga voor een chique ton sur ton look. Dat jij er stijlvol zal uitzien, dat is een feit.

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen