Spring vrolijk de lente in met DL Sport sneakers

Gepost op 11.03.22

Hou je wel van een hippe look gecombineerd met maximaal comfort? Het trendy sneakermerk DL Sport weet elk seizoen weer te verrassen met de leukste sneakers voor jou.

Ook dit seizoen brengt Caselli een zeer breed assortiment met de nieuwste collecties aan DL Sport sneakers. Nieuwe zolen en leesten zullen veel voetjes opnieuw gelukkig maken met hun onberispelijk comfort, ook voor steunzolen. En ook de heren zullen vast hun gading vinden in deze collectie, want het aanbod DL Sport sneakers voor heren werd verder uitgebreid.

DL Sport sneakers ogen jong en trendy. Daarnaast zijn ze steevast vervaardigd uit zachte en kwalitatieve stoffen. Gemaakt door echte vakmensen en met enkel de beste materialen, kan je steeds rekenen op de beste kwaliteit. Met deze sportieve schoenen ga je vast een actieve en comfortabele zomer tegemoet.

Of ben je op zoek naar stijlvolle sneakers met uitneembaar voetbed, dan beantwoordt DL Sport precies aan wat je zocht. Kom snel het gevarieerde assortiment van dit modieuze modemerk ontdekken bij Caselli.

Ook andere comfortabele merken zoals Vittoria Mengoni en Torlasco werden minutieus aangekocht in de mooiste en soepelste materialen. Bovendien werden de leesten aangepast zodat deze ook op maat gemaakte steunzolen de beste fitting kunnen geven. Zo zal iedereen genieten van een mooie en actieve zomer.

Fris en fruitig met onze Cervone damesschoenen

Fris en fruitig met onze Cervone damesschoenen

Het Italiaanse schoenenmerk Cervone brengt de zon aan je voeten. Met frisse limone kleurlak zorgen deze Cervone damesschoenen voor een instant zomergevoel. Maar naast een trendy zomerlook, kan je bij Cervone ook rekenen op maximaal comfort en een ultra licht gevoel aan je voeten.
Zo modieus met de mocassins van Luca Grossi

Zo modieus met de mocassins van Luca Grossi

Mocassins zijn terug heel erg trendy en dat heeft het Italiaanse Luca Grossi goed begrepen. Met zacht zomersroze weet het merk alvast te verleiden, maar ook hun andere geraffineerde kleurencombinaties zullen je hart sneller doen slaan. De schoenen worden prachtig afgewerkt met opvallende metalen boucles of geperforeerde franjes.

Caselli op Facebook Caselli op Instagram
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen