Vanaf 1 april mooie kortingen op de volledige collectie

Gepost op 19.03.19

Met de uitverkoop van ons aanbod voor kinderen geniet je vanaf 1 april 20% korting op alle kindercollecties. Maar profiteer ook van 10% korting op de nieuwe dames- en herencollecties, alsook van nog grotere afprijzingen op eindereeksen.

Uitverkoop van de kindercollecties

Wegens definitieve stopzetting van ons aanbod voor kinderen organiseert Caselli een totale uitverkoop van haar kindercollecties. Deze zijn er voor baby’s vanaf 3 maand tot kinderen van 16 jaar. Ze bestaan zowel uit kwalitatieve schoentjes en leuke pantoffeltjes. Maar ook uit bijhorend textiel, zoals ondergoed en slaapkleding van Schiesser. Stuk voor stuk buitenkansjes om snel te ontdekken dus!

20% op de kindercollecties en 10% op dames- en herencollecties

Tijdens onze unieke actieperiode mogen jullie mooie kortingen verwachten op het volledige aanbod. Zo verwent Caselli al haar klanten met 10% korting op zowel de dames- als herencollecties. Wegens de uitverkoop van de kindercollecties gaan we hier nog een stapje verder met een extra korting van 20% op het volledige kinderaanbod. Zorg dus dat je er zeker bij bent!

Op eindereeksen én op de nieuwste collecties

Noteer de datum dus alvast in jullie agenda voor deze niet te missen actieperiode. Vanaf 1 april kan je van deze bijzondere kortingen genieten op onze gloednieuwe collecties voor kinderen, dames en heren. Nog grotere afprijzingen geven we op eindereeksen van vorige seizoenen. Profiteer ervan! 

Laat je inspireren door onze collectie
Klaar voor een stralende zomer in zuiderse sferen

Klaar voor een stralende zomer in zuiderse sferen

Het ruime en trendy aanbod van onze zomercollectie 2019 weet elke dame te bekoren. En omdat wij wel houden van de zomerse sfeer, pakken we bij Caselli alvast terug uit met de mooiste zuiderse topmerken.
Dé musthave deze zomer is je favoriete Unisa handtas

Dé musthave deze zomer is je favoriete Unisa handtas

Elke fashionista weet dat haar handtas in grote mate haar look bepaalt. Ontdek daarom deze zomer de wondermooie handtassen van Unisa. Eens je de handtassen van Unisa leert kennen, is de kans wel groot dat je er helemaal aan verslingerd geraakt.

Caselli op Facebook
 -  -  - Ref.


Ref. -

Deze schoen bestellen